gallery/logo 2018-2-01

22. do 26. avgust

Ljubljanski grad

Prihaja že 11. poletni festival PANČ! 


Od 22. do 26. avgusta se bo na Ljubljanskem gradu spet treslo od smeha! 

Festival Panč je osrednji dogodek stand-up komedije pri nas in enajsta edicija festivala znova prinaša izjemno pester program. V petih večerih se bodo predstavili nekateri najboljši domači in tuji komiki.

Potem ko se je leta 2008 na Ljubljanskem gradu očetoma Andreju Težaku in Tin Vodopivcu rodil prvi Panč, je festival hitro postal eden najbolj atraktivnih in najbolje obiskanih dogodkov v poletni Ljubljani. Z leti se je festival širil in sedaj obsega pet večerov, na katerih se predstavljajo tako domači kot tudi tuji komiki. 


PROGRAM LETOS
Uvodni, sredin večer bo zajel nabor prekaljenih domačih stand-uperjev, četrtek bo International night v celoti v angleškem jeziku, petek bo nor in odbit - poimenovan kar Freaky Friday, medtem ko bo sobota polna uuu-jev in ooo-jev, saj bodo na svoj račun prišli ljubitelji črnega humorja. Zadnji večer, v nedeljo pa se bodo na odru predstavili nekateri najboljši komiki iz naše bivše skupne države - na sporedu bo Yugo Mix večer. 

Na festivalu se bodo znova zvrstila številna odlična imena domačega in tujega standupa, med drugim Ivan Šarić, Daniel-Ryan Spaulding, Tin Vodopivec, Perica Jerković, Gašper Bergant, Sašo Stare, Marina Orsag in mnogi drugi - skupno jih bo kar 28. 

gallery/zmajček-01